Днес е Сряда, 17 Януари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

8 факта за Дуейн Джонсън Скалата

September 5, 2014
The-Rock-Dumbbells_0

Когато става въпрос за успеха на Джонсън на ринга или на големия екран – цифрите са поразителни.
Дуейн Джонсън нахлу с гръм и трясък в Световната федерация по кеч и е пълен господар на големия екран. Представяме ви осем интересни факта за него.

Най-младия шампион във Федерацията
Когато ерата на ветераните в професионалния кеч Хълк Хоган и Рик Светкавицата отмина, настъпи генерацията на младите кечисти, които бързо запълниха празнината. През 1998 Скалата покори Разбиване и се превърна в най-младия световен шампион по кеч. От тогава милиони фенове на кеча „подушиха какво им готви Скалата”.

Бестселър
Джонсън публикува автобиографията си The Rock Says през 2000 година. Книгата пожъна невероятен успех и се превърна в бестселър за няколко седмици.

Колосален хонорар
Първата главна роля на Джонсън бе във филма Краля на скорпионите от 2002. За ролята си Дуейн получи колосалния хонорар от 5.5 милиона долара.

post1

Легендарна среща
На Кеч Мания 29 Скалата се изправя срещу Джон Сина, като срещата им събира тълпа от 80647 фена. Филмът Great One помага на Федерацията да постави нов рекорд по продажби на билети – 12.3 милиона долара.

Боксофис рекордьор
През 2013, Скалата разби тотално конкуренцията, оглавявайки Холивуд, списание Форбс го обяви за най-доходоносен актьор с приход от 1.3 милиарда долара.

Бърз и яростен половин милион
Участието на Скалата във Fast & The Furious 6 предизвиква пореден пик по продажби на билети – 500 милиона долара, рекорд за Universal Studios.

post2

Социален звяр
Треската „Скалата” не подмина и интернет. Дуейн Джонсън завладя кибер пространството с почти 3 милиона последователи в Инстаграм, 6.8 милиона последователи в Туитър и над 27 милиона фена във Фейсбук.

Херкулесова диета
Джонсън е главна звезда във филма Херкулес: Тракийските войни, но това, което предизвиква възхищение е диетата му в духа на митичния герой. Хранителният режим на Скалата се състои от 7 хранения на ден – 14 белтъка, и повече от килограм и половина месо, в продължение на 22 седмици.

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.