Днес е Неделя, 18 Февруари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

Фитнес уикенд Пловдив 2017

April 13, 2017
IMG_3308

Пловдив ще е домакин на две състезания по фитнес и културизъм през уикенда 22 и 23 април 2017.

На 22 април 2017 год. (събота) ще се проведе 19-то издание на „Турнир Пловдив”– квалификация за Балкански и Европейски първенства. Ако сте се затъжили за състезания, през дългата зима и искате пролетни емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 22 април, за да гледате на живо изпълненото с много емоции и мускули събитие. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото „Турнир Пловдив” ще предложи от всичко по много.

IMG_3908

Турнир Пловдив 2017 ще се проведе в Международен панаир Пловдив, Палата №7. Програмата предвижда 2 тура с начало на първи тур в 11 часа и втори тур от 16 часа. Цена на билетите за 1-ви тур е 10 лева и за втори тур 10 и 15 лева.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото „Турнир Пловдив” е квалификация за Балкански и Европейски първенства и на него ще се определи състава на националния отбор.Тази година България ще участва с отбор от най-класните си състезатели на Балканското първенство в Бар, Черна гора от 28 до 30 април и на Европейското първенство, което ще се проведе от 3 до 8 май в Санта Сузана, Испания, а така също и на второто издание на Балканското първенство от 12 до 14 май в Чачак, Сърбия.

 

На 23 април 2017 год. (неделя) ще се проведе Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Старта на състезанието е от 15 часа в Международен панаир Пловдив, палата № 7. Наред със състезанията ще има и фитнес Експо на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

За зрителите също ще имат възможност да се включат в игри и надпревари за публиката, защото „Турнир Пловдив” ще предложи надпревари и за тях. За публиката ще има състезание за мускулна сила, а всеки от публиката ще има възможност да участва във томбола и да спечели страхотни награди от партньорите на турнира от SONY CENTER – PLOVDIV, а те са:

– Система за домашно кино SONY BDV-N990W на стойност 999 лв.- Звук, който е 10 пъти по-добър от този на DVD – Дайте на екшън сцените малко допълнителна енергия и чуйте шепота по-ясно със звук. Картина, която е 5 пъти по-добра от DVD – Вижте всеки цвят и сянка във фини детайли, които са 5 пъти по-остри от DVD. Може да видите пълните технически спецификации на модела тук: http://www.dekom.bg/index.php?page=product_details&instanceID=11646&FCID=FC2eb1f0b136e2201f5578ad1e9b997e9f

Наградата се тегли на 22 април във 2 тур на състезанието.

IMG_3695

– Hi-Fi Mini system SONY GTK-XB5  стойност 379 лв.-  – предоставя страхотен звук и не само това – EXTRA BASS™ придава мощност на всяка басова линия, технологиите за комуникация в близко поле (NFC) и Bluetooth® премахват необходимостта от кабелни връзки и сложни настройки, едномодулния  дизайн осигурява максимална преносимост! Вземете я и празнувайте навсякъде

Повече за модела може да видите тук: http://www.dekom.bg/index.php?page=product_details&instanceID=14887&FCID=FC54087237a4cebfa5b4796445bc570908

Наградата се тегли на 23 април.

ДОМАКИНи на събитието са Спортен Клуб Масъл Арт  с председател инж. Ким Мерджанов и списание „Мускули и Фитнес” с издател д-р  Светомир Хубенов.
ОРГАНИЗАТОР: Българска федерация по културизъм и фитнес
Предварителна продажба на билети на касата на СК “Масъл Арт” – ул. Гладстон 15 и в деня на състезанието на касата на палата № 7 в Панаир Пловдив.

 

Материала подготви д-р Светомир Хубенов
„Мускули и Фитнес“

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.