Днес е Понеделник, 18 Декември 2017 година.
Списание Мускули и Фитнес

Тръмп Vs Шварценегер

February 7, 2017
arnold-schwarzenegger-0-800

Prayer-breakfast

Президентът Доналд Тръмп навремето беше близък приятел и дори политически спонсор на бившия губернатор на Калифорния. Ето един бърз поглед към дългото и сложно познанство между двете знаменитости, преквалифицирали се в политици.

Арнолд Шварценегер и Доналд Тръмп са забелязани да се шегуват заедно през 2004 г на Националната конвенция на републиканците в Ню Йорк. По молба на Тръмп Арнолд дори се премества с екипа си от хотел Мандарин в един от хотелите, собственост на Тръмп, което ядосва съпругата му Мария Шрайвър.

Arnold-Schwarzenegger-Donald-Trump-National-Prayer-Lets-Switch-Jobs

Шварценегер гостува в епизод от реалити шоуто “The Apprentice: Los Angeles” през 2007 г, когато все още е губернатор. Той кани участници от шоуто в частната си конферентна зала в Сакраменто. По онова време, Тръмп описва Арнолд като „страхотен приятел“.

Очевидно той е толкова добър приятел, че месец по-късно Тръмп дарява $10,000 на Шварценегер за кампанията му по преизбиране през 2006 г. Дарението е нож с две остриета за Терминатора, защото някои политически анализатори виждат в това използване на статута на звезда за решаване на политическите проблеми.

През септември 2015, след впускането на Тръмп в надпревара за президентския пост, NBC обявява Шварценегер за негов заместник като водещ на  “Celebrity Apprentice”.  По време на кандидат-президентската кампания на Тръмп, Шварценегер не връща жеста на Тръмп, а дори подкрепя губернатора на Охайо Джон Касич в първичните избори на републиканците. Дори след като Тръмп печели номинацията на партията, Шварценегер заявява пред социалните медии, че не би гласувал за Тръмп, като не го споменава по име.  “Не само е приемливо да избереш страната над партията – но е и задължително,” казва той.

Тръмп отвръща на удара няколко седмици преди встъпването си в длъжност през януари 2017, като се подиграва на ниския рейтинг на Арнолд като водещ на “Celebrity Apprentice”, и в същото време нарича себе си “машина за увеличаване на рейтинг“. Шварценегер отговаря, като пожелава късмет на Тръмп и казва, че ще се надява Тръмп да работи за всички американци също толкова агресивно и отдадено, както действа за покачването на рейтинга си.

През февруари 2017 г президентът Тръмп се подиграва отново на рейтинга на Арнолд по време на сериозната молитвена закуска, събитие, провеждащо се всяка година в първия четвъртък на февруари във Вашингтон. Там Тръмп призовава хората „да се молят за Арнолд.“

Реакцията на Шварценегер се появява под формата на видео във Facebook, в което той предлага на Тръмп да разменят професиите си: “Ела в телевизионното шоу, защото явно си голям експерт по вдигане на рейтинга. А аз ще се заема с твоята работа – така хората отново ще могат да спят спокойно.”

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.