Днес е Неделя, 18 Февруари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

Този 80-годишен модел доказва, че никога не е прекалено късно да следваш мечтите си.

November 11, 2016
0fbeaa9f-b1af-473a-a2fb-893e93ddb4a3-inline_yes

За да изпълним целите си, поставяме крайни срокове, понякога под формата на дати, а друг път на години. Ако не успеем, имаме избор – или удължаваме срока или изоставяме мечтата си. Но 80-годишният модел и актьор Уонг Дешун е доказателство, че целите могат да се постигнат по всяко време, на всякаква възраст, стига да не се отказваме и да работим по тях.

Миналата година, Уонг взе участие в китайската седмица на модата, която се проведе в Пекин. Въпреки че публиката очевидно се наслади на дизайните, удоволствието и беше абсолютно, когато 79-годишният модел разходи по сцената изваяното си тяло.

Във видео интервю Уонг се смее на начина, по който го определят репортерите „звезда за една нощ“, след като го виждат на ревюто. Той обяснява, че през целия си живот е работил, за да се случи този момент. Роден през 1936 г в Шенянг, град в североизточната част на Китай, той става актьор на 24 годишна възраст.

През целия си живот се занимава с различни артистични професии, включително пантомима и създава свое собствено изкуство, наречено „жива скулптура“. За да го направи, той тренира по 4 часа дневно в продължение на три години и постига вид на скулптура, това разказва пред Яндцъ Ивнинг Пост.

Това е Уонг Дешун.

Бихте ли предположили, че е на 80 години? Роденият в североизточен Китай Уонг посвещава живота си на изкуствата. Стартира като театрален актьор.

На 24 г започва да играе в театъра на Чангчун и по-късно практикува пантомима. През 2015 г предизвиква истинска сензация с появата си на ревю в китайската седмица на модата.

Заниманията му с пантомима включват подготовка на модели. Според The Global Times, един от тези модели години по-късно работи за Ху Шегуанг и кани Уонг да  представи някои от дизайните му. И ето крайният резултат.

Медиите описват Уонг като невероятен, с тяло на Аполон.

След пантомимата, той се опитва да си осигури роли като актьор в киното. Тогава решава да създаде своя собствена форма тихо представление, наречена „жива скулптура“.

Става популярен в Пекин и работата му се разпространява в целия свят.

Уонг представя творбата си в Германия, Франция, Южна Корея и други страни. Изложбите му показват тялото му, често изрисувано, докато позира с часове.

За да успее, той приоритиза извайването на тялото си.

На 50 години Уонг прекарва в залата до четири часа всеки ден, за да постигне желания вид.

Три години по-късно, той получава резултатите, които желае.

Уонг поддържа резултатите и днес. Огромната му енергия, с която се отличава от обикновеното, бавно ходене по подиума, приковава погледите на всички на модното шоу.

Той продължава да тренира здраво всеки ден.

d386d1e8-f28b-4ec5-b711-fbc4540e35c7-inline_yes

Видео на Уонг, със свежото му излизане на ревюто събра милиони гледания. Днес, той споделя  в Weibo, сайт за микроблогинг настоящите си проекти. Продължава да тренира по два часа всеки ден.

Любовта му към живота вдъхновява много хора по целия свят.

Хората са благодарни на Уонг за усилията, които полага, за труда и за това, че ги мотивира да преследват собствените си цели.

Явно тези качества са генетично заложени и се предават по наследство в семейството му.

Дъщерята на Уонг, Кю е диджейка и голяма почитателка на модата.

Ето съветът на Уонг за поддържане на форма.

“Ако искаш да се радваш на добро здраве и красиво тяло, първо трябва да се погрижиш за духа си, и останалото ще дойде само,” споделя той в интервюто.

Освен ревюто, в което участво, той позира и за фото сесии.

Може да видите Уонг във филми като Забраненото кралство, където изпълнява ролята на Нефритения император, както и Мис Подозрителност, в ролята на Ли Дахай.

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.