Днес е Сряда, 17 Януари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

ТВОЕТО COFFEE-COACH ®

July 1, 2016
3

COFFEE-COACH ®
Кафе за отслабване

ТВОЕТО COFFEE-COACH® ….. ТВОЯТ ИНДИВИДУАЛЕН ФИТНЕС ТРЕНЬОР !!

ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ
•    Забавя натрупването на мазнини
•    Увеличава консумацията на енергия, като помага на организма да запази своята форма и жизненост
•    Контролира апетита
•    Без странични ефекти като загуба на мускулна маса, апатия и умора
•    Ефективен върху мъже и жени
•    Допълнителен източник на енергия
•    Подпомага термогенезата
•    Официално одобрен от MOH (EC)
– PL 1363/8
•    Подкрепен от двойно клинично изследване върху 90 доброволци

ОПИСАНИЕ
COFFEE-COACH®  спорт& фитнес е нес кафе със страхотен вкус, което комбинира ефекта от нормалната  кафе  пауза с контролиране на теглото. В комбинация с добре балансирана контролирана диета и тренировъчна програма, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде  оптимален.
COFFEE-COACH® съдържа гуарана и горчив портокал като активни съставки и действа на принципа на термогенезата.

Гуарана (Paullinia Cupana)

Гуарана е билка, която расте в дъждовните гори на Амазония.  Съдържа  гуаранин, който е идентичен на кофеина,  познат е от векове със свойствата си да изгаря мазнини, и е използван за подтискане на глада. Гуараната напоследък натрупва известност заради своя стимулиращ ефект.  Произвежда голямо количество енергия,  която е от полза по време на тренировка.
Гуараната  е известна с това, че е безопасен, ефективен стимулант на централната нервна система, подпомага загубата на мазнини и има термогенен ефект. Наскоро проведени изследвания показват, че гуараната увеличава отделянето на мастни киселини в кръвта, които се използват като енергия. Тя на свой ред се използва от организма. Гуараната подобно на кофеина действа чрез стимулиране на надбъбречната жлеза, активирайки производството на адреналин. Адреналинът е мощен стимулант, който води до различни ефекти в организма – повишен сърдечен ритъм,   стимулира дишането, активността на надбъбречната жлеза и вниманието. Адреналинът също така спомага за увеличаване изгарянето на мазнини, повишава енергията и подобрява издръжливостта.
Допълнителен плюс на гуараната е, че съдържа танин, който помага за успокояване на храносмилателната система и предотвратява стомашно разстройство.
Гуараната има дехидратиращ ефект, затова увеличаването на приема на вода е важно при консумацията.

Екстракт от горчив портокал
(Citrus Aurantium)

Екстрактът от горчив портокал е традиционно растение, което се използва от хилядолетия за подобряване и поддържане на общото здравословно състояние.
Синефринът се получава основно от плода на разстението. Той притежава мощен термогенен ефект за изгаряне на мазнини. Синефринът ускорява метаболизма и притежава способността да изгаря калории, без да има странични ефекти за централната нервна и сърдечно-съдовата системи. Синефринът е стабилен източник на енергия, без излишен тремор,  защото стимулира 3 адренергични рецептори, които помагат за разграждане на мазнините.
Всяка чаша COFFEE-COACH® спорт& фитнес притежава следните свойства:
– позволява да се насладиш на своята кафе-пауза,  като в същото време отслабваш
– стимулира изгарянето на мазнини по ефективен начин
– стимулира организма да изгаря повече калории
– повишава енергията
Комбинацията, използвана за COFFEE-COACH® съдържа една от най-фините комбинации италианско нес кафе и е перфектен заместител на обичайната дневна чаша кафе.

КЛИНИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ
(3 месеца Coffee-Coach® + контролирана диета срещу липса на диета )

3 месечно контролирано изследване

В двойно клинично изследване върху 90 мъже и жени с продукта става ясно, че  Coffee-Coach® ясно постига ефект на отслабване . Намаляването на килограми е изцяло разпределено върху загуба само на мазнини,  а не на чиста мускулна маса.

Експериментална програма

Тестът е проведен, след подписване на информирано съгласие върху група от мъже и жени-доброволци на възраст 18-60 години. Всеки от тях е информиран, че ще  приема продукта, като в същото време спазва персонализирана диета. Всички субекти, участващи в теста са с наднормено тегло, не превишаващо 25% от индивидуалното идеално тегло; не са приемали никакви лекарствени средства най-малко шест месеца до началото на изследването: жените не са приемали естрогени за същия период от време.  Никой от тях не се е занимавал редовно със спорт. Всички са спазвали компютърно изготвена диета от 1350 kJ, от които 25% протеин, 52% въглехидрати и 23% мазнини. Компютъризираното обработване е избрано с цел да се задоволят изискванията на всички, без да се влияе върху диетичната структура. Формирани са три групи по 30 човека:

• ГРУПА A:
Coffee-Coach® и диета. Две подгрупи са обособени в групата: A1 която се състои от 10 човека, които редовно  пият кафе (над 3 чаши дневно) и A2, които не пият кафе (не използват никакъв продукт, съдържащ кофеин по време на теста).

• ГРУПА B:  Само диета.
•  ГРУПА C:  Coffee-Coach®  без диета.
Всички субекти са били информирани, че не трябва да променят начина си на живот, нито да започват действия, които биха повлияли по някакъв начин на теглото им (сауна, масажи и т.н).

danni ot izsled

СЪСТАВ
Хранителна стойност

Порции в опаковка: 60
Прием: 2.6 g за чаша от 150 ml
Препоръчителен дневен прием: да не се пият повече от  3 чаши.

1

 

ОПАКОВКА:
COFFEE-COACH® се предлага в кутии по 150 g, подходящи за приготвянето на 60 чаши кафе

2

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Смесете  1 мерителна лъжица с чаша гореща вода.
За оптимален резултат пийте 3 чаши кафе на ден.

 

3

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.