Днес е Сряда, 17 Януари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

Присъедини се към спортуващите! Не гледай отстрани!

October 13, 2016
plakat-1

Списание “Мускули и Фитнес” е медиен партньор, а SPONSER.BG  е спонсор на събитието, което Интеракт Клуб Пловдив организира – Workout Day, което включва функционална тренировка на открито с Functional Fi7Army и един от последните за сезона Street Workot турнири по базови упражнения.

МЯСТО: кв. Кючук Париж, парк “Георги Кондолов” (срещу у-ще Васил Коларов)

ДЕН: 22.10.2016г. (събота) от 9:00ч. – 14:00ч.

Спонсори:
SPONSER – Хранителни добавки, списание “Мускули и Фитнес”,
NUTRIM Plovdiv, Фитнес „ОПTИМУС“ Пловдив

 

ПРОГРАМА

 

9:00 часа                                         СТАРТ на функционална тренировка                                                                                         Functional Fi7Army


10:20 часа                                                     КРАЙ на тренировката


10:30 часа                                  СТАРТ на състезание по базови упражнения

 

 

Функционална тренировка на открито с Functional Fi7Army:

 ** Всеки е свидетел на застоялия живот на българина.
От сдружението имат за цел да раздвижат колкото се може по-голям брой от хора, за които този акт на действие да се превърне в навик, придобивайки тонус, енергия, добра физическа подготовка и положителни емоции.
Тренировката представлява различни упражнения със собствено тегло, както и с многобройно предметно оборудване, което има за цел да натовари, заздрави и укрепи различни части от тялото. Подбора на упражнения е съобразен с различните възрастови групи и индивидуални умения на всеки включил се.

Състезание по базови упражнения:

** Състезанието ще представлява максимален брой изпълнени повторения от всяко едно базово упражнение – набирания, кофички, клек, лицеви опори.

 ** Категориите ще бъдат две – А) Мъже до 17 год. и  Б) Мъже 17+

Всеки участник ще разполага с неограничено време за всяко едно от тях, като единственото изискване е да няма прекъсване (при клека и лицевите опори) или пускане (“слизане”) от успоредката или лоста. При набиранията и кофичките е допустимо да се почива в началната позиция на започване, но без да има контакт със земята. Преди началото на състезанието, ще бъдат показани всички възможни неправилно изпълнение варианти на упражненията, както и самия регламент. Как се изпълняват, как и къде може да се почива … всичко това преди старта!

Повече за събитието може да видите ТУК

plakat-1

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.