Днес е Неделя, 18 Февруари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

ОТЪРВИ СЕ ОТ ИЗЛИШНАТА ВОДА

July 12, 2017
woman-weight-loss-1

Намали бързо теглото с тези шест естествени съставки

 

ХИДРАТАЦИЯТА Е важна за вашето здраве и физика, но задържането на излишна вода може да развали формата буквално за една нощ.

 

Често то е причинено от няколко фактора, включително излишък от въглехидрати, натрий или захар в диетата, в допълнение към месечен цикъл, който допълнително допринася за задържане на водата.

Възниква въпросът как бързо да се отървем от излишната вода в организма?

 

pushup_4_7

 

 

Освен тренировки за увеличаване на кръвния поток и изхвърляне на водата чрез изпотяване, ето шест съставки, които също ще ви помогнат бързо да премахнете водата.

 

1. Корен от хортензия

 

Това популярно градинско растение обикновено се използва в китайската медицина като билков диуретик. То може да помогне и за лечение на инфекции на пикочните пътища. Според изследване от Children’s Hospital Boston, коренът от хортензия помага за намаляване на възпалителната реакция при автоимунни заболявания като множествена склероза, екзема и ревматоиден артрит.

 

 

2. Глухарче

 

Глухарчето се използва за детоксификация на жлъчния мехур и подпомагане работата на черния дроб.

Изследване в Journal of Alternative and Complementary Medicine показва, че листата на глухарчето могат да се използват като диуретик, с действие, подобно на корена на хортензията. Листата на глухарчето също така стимулират апетита и подпомагат храносмилането.

 

3. Калций

 

Този основен минерал е от ключово значение за поддържане на силни кости, но също така може да помогне за намаляване на симптомите на предменструалния синдром.

В допълнение, калциевият карбонат може да се използва за лечение на нарушено храносмилане, докато калциевият глюконат е ефективен за намаляване на симптомите, свързани с остеоартрит.

 

 

 

4. Калий

 

Калият играе ключова роля в производството на енергия, протеиновия синтез и функционирането на бъбреците. Хората, които консумират прекалено много кофеин, сол или захар, или диуретици, са податливи на недостиг на този важен минерал. Недостатъчното количество калий може да доведе до умора, мускулни болки, акне и стрес.

 

5. Магнезий

Магнезият е важен за  функционирането на клетките, нервите, мускулите, костите и сърцето. Според изследване, публикувано в Panminerva Medica, комбинирането на магнезий с други минерали и пробиотици значително понижава стреса и умората.

 

6. Екстракт от гуарана

 

Бразилското растение гуарана обикновено се използва в напитки с кофеин или енергийни напитки.

Проучване в Journal of the International Society of Sports Nutrition разкрива, че приемането на гуарана заедно с други съставки като кофеин и екстракт от зелен чай, повишава разхода на енергия в покой и подобрява концентрацията и вниманието.

 

 

COFFEE-COACH

 

COFFEE-COACH® sport & fitness е вкусно инстантно кафе, създадено да съчетае нормалната кафе-пауза с контрола на теглото. В комбинация с добре балансирана диета и физически упражнения, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде максимално оптимизиран.

COFFEE-COACH® съдържа гуарана и и екстракт от горчив портокал като активни ингредиенти и действа съобразно принципите на термогенезата.

Още инфо за продукта на:

COFFEE-COACH

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.