Днес е Понеделник, 18 Декември 2017 година.
Списание Мускули и Фитнес

Многообразие от продукти за спорт и здраве на премиерното издание на Sofia Sport & Healthy Life 2015

January 18, 2015

logo_Sport&Helthy life

За първи път Националният дворец на културата ще бъде домакин на изложението Sofia Sport & Healthy Life от 15-ти до 17-ти октомври. По мнението на организаторите от Виа Експо пазарът ни отдавна се нуждае от подобен род събитие, което да популяризира тенденциите, да събере на едно място бизнеса и крайните клиенти. България е страна със спортен дух и все повече хора преживяват “здравословна“ промяна.

Спортът се превръща в неразделна част от ежедневието ни. Изложителите на Sofia Sport & Healthy Life ще покажат професионално оборудване за фитнес зали и стадиони, настилки, велосипеди. За комфорта от физическите натоварвания безспорна е ролята на качествената екипировка – обувки и облекла за футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, туризъм и др. Интерес ще предизвикат продукти като ортези, стелки, възглавнички за нормализиране на pH баланса, изотонични напитки за оптимална хидратация. Топки, раници и чанти също намериха своето място сред изложбените експонати. Спортисти и хора, които интензивно тренират с цел натрупване на мускулна маса, ще се запознаят със серия спортни продукти.

Хранителните добавки набират популярност у нас. Фирми, работещи в този сегмент, споделят, че нараства броят на потребителите, които оценяват необходимостта от по-активен живот и балансирано хранене. Посетителите ще научат повече за реалните ползи от въздействието на витамини, натурални продукти от колаген, Алое Вера, бирена мая, както и такива, обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум върху здравето и красотата. Ще бъде представена и козметика, програми за отслабване, супер храна, гурме напитка от Япония, комбинации от цветни есенции – решение за справяне с емоционален дисбаланс, профилактично-възстановителни програми на работното място.

Сред изложителите са Мускули и Фитнес, Русе Спорт, Фитофарма, Аксон България, All Sport, Лечител, Ведра Интернешънъл, Екстрем Спорт, Givova, Кей Дифужън, PaviFLEX и др.

Организаторите от Виа Експо подготвят атрактивна съпътстваща програма. Трима български спортисти Евгени Иванов, Тереза Маринова и Симона Пейчева ще раздадат автографи на своите фенове. Asem Group Ltd. ще демонстрира превантивна и лечебно изправителна гимнастика – Heal Fit Gymnastics, използваща най-модерните методи и специфично оборудване от областта на кинезитерапията. Център за йога и вътрешна трансформация ще популяризира концепция за лечение на тялото.

Приятна изненада за регистрираните посетители ще бъде томболата с награди.

Очаква се изложението Sofia Sport & Healthy Life да провокира широк интерес от хора, които се грижат за своето здраве, както и от представители на магазини за спортни стоки, дрогерии, аптеки, биомагазини, медицински, оздравителни центрове, спортни дружества, общини и учебни заведения, инвеститори и др. Събитието e институционално подкрепено от Столична община и Министерството на младежта и спорта.

 

За повече информация: Виа Експо – www.viaexpo.com

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.