Днес е Сряда, 17 Януари 2018 година.
Списание Мускули и Фитнес

Витамини и минерали в бутилка

February 6, 2015
reclama_Vitamini_napitka

Историята на Vitamin Well

Vitamin Well е основана през 2006 г. от шветски предприемачи с цел разширяване на разнообразието от здравословни напитки. След, като не успяхме да открием на пазара нито една напитка сред съществуващите, която да има добър вкус, да съдържа по-малко захар, но същевременно достатъчно полезни съставки, решихме да разработим изцяло нова напитка във всяко едно отношение – от вкуса и съставките до дизайна.

За да научим повече за различните съставки и техните функции, потърсихме помощта на физиолог, ендокринолог и специалист в областта на човешкия метаболизъм и регулаторна система.

С оглед на това, продължихме да разработваме нашите вкусове, и проектирахме бутилка, която ни хареса.

През май 2008 г., година и половина след стартирането, бяхме готови, а първите ни продукти бяха пуснати в шведските ни аптеки.

Днес, 6 години по-късно и 60 милиона бутилки, ние можем да направим заключение, че не сме сами в усещането за необходимостта на по-здравословна алтернатива в категория напитки.

 

ANTIOXIDANT – АНТИОКСИДАНТ

reclama_Vitamini_napitka

С ВКУС НА ПРАСКОВА – ЗАЩИТЕТЕ КЛЕТКИТЕ В ОРГАНИЗМА СИ

ANTIOXIDANT съдържа антиохсидантите витамин C и витамин E, както и минералите Селен, Манган, Мед и Цинк, които допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес.

 

RELOAD – ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

reclama_Vitamini_napitka

С ВКУС НА ЛИМОН

И ЛАЙМ – КОГАТО ИМАТЕ НУЖДАДА ПРЕЗАРЕДИТЕ

RELOAD съдържа магнезий, който допринася за електролитния баланс, заедно с биотин в B12, които нормализират енергопроизводството при обмяна на веществата. Напитката съдържа и витамин D, който се усвоява естествено вкожата, когато сте изложени на слънце.

 

CARE – ГРИЖА
reclama_Vitamini_napitka

С ВКУС НА ЧЕРВЕН ГРЙПФРУТ – КРАСОТАТА ИДВА ОТВЪТРЕ

CARE съдържа витамин B12 и фолиева киселина, която има роля в процеса на клетъчното делене, както и биотин, който допринася за поддържането на хубава кожа и нормален растеж на косата.

 

EVERYDAY – ЗА ВСЕКИ ДЕН

reclama_Vitamini_napitka

С ВКУС НА ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА – ОТЛИЧНА ЕЖЕДНЕВНА ДОБАВКА

EVERYDAY съдържа 7 витамина и 3 минерала, включващи витамините B3, B5 и B12, и биотин, които допринасят за постигане на нормален метаболизъм с генериране на енергията, както и магнезий, който участва в електролитния баланс.

 

Последвайте ги в :

  • Facebook
  • vipdrinks@abv.bg
  • +359 888 79 00 82
  • +359 888 55 19 00

Like this Article? Share it!

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.